Direkt zum Hauptbereich

Posts

Video Specials

خروشت باقالی و گشنیز

گفته میشه خروشت باقالی و گشنیز میتونه غذای کویری باشه , ولی خیلیها معتقد هستن بخاطر موادی از قبیل باقالی و رب انار و سیر و برگ سیر ...میتونه خوراکی از خطه شمال باشه  خلاصه مال هر کجا که باشه , ما باهاش و بخصوص تهیه و میل کردنش مشکلی نداریم  چه بسا دورتر از این مکانها هم رفتیم و دستور غذا تهیه کردیم  برای تهیه این خورشت احتیاج داریم به  گوشت مرغ ۲ عدد کل ران  پیاز ۱ عدد  گشنیز ۲۰۰ گرم  برگ سیر ۲۰۰ گرم  سیر ۳ عدد ..اگر برگ سیر در دسترس نداشتید مقدار سیر بیشتر شه  رب انار به اندازه ای که میل هستید ترش باشه , اگر در دسترس نبود از آبغوره استفاده کنید  باقالی سبز ۲۰۰ گرم  نمک و فلفل و زردچوبه  طرز تهیه  اول از همه مرغها رو در کره تفت بدید و کنار بزارید , پیازها رو نگینی کنید و تفت بدید سبزیهای خرد شده و سیر له شده  رو به پیاز اضافه کنیدو سرخ کنید , گوشت رو اضافه کرده و با مقداری آب بزارید تا بپزه  بهتره که باقالی ها  رو جداگانه  بپزید , ولی اگر از زمان پختشون خبر دارید میتونید در مرحله آخر همراه با رب انار اضافه کنید و بعد از کمی زمان دادن , از غذای تهیه شده خودتون همراه با برنج لذت ببرید  ن

Aktuelle Posts

قطاب نخودچی

کیک پلنگی

کوفته سوملک با پوره - ترکیه

قیمه کورگ - کردستان

کیک تولد- تو مرا جام و جهانی

غذای هندی - Laccha Chicken

خوراک فلیپینی لوبیا سبز

ترشی لوبیا سبز

کباب مرغ پنیری

سوپ کلم بنفش