خروشت باقالی و گشنیز
گفته میشه خروشت باقالی و گشنیز میتونه غذای کویری باشه , ولی خیلیها معتقد هستن بخاطر موادی از قبیل باقالی و رب انار و سیر و برگ سیر ...میتونه خوراکی از خطه شمال باشه خلاصه مال هر کجا که باشه , ما باهاش و بخصوص تهیه و میل کردنش مشکلی نداریم چه بسا دورتر از این مکانها هم رفتیم و دستور غذا تهیه کردیم برای تهیه این خورشت احتیاج داریم به گوشت مرغ ۲ عدد کل ران پیاز ۱ عدد گشنیز ۲۰۰ گرم برگ سیر ۲۰۰ گرم سیر ۳ عدد ..اگر برگ سیر در دسترس نداشتید مقدار سیر بیشتر شه رب انار به اندازه ای که میل هستید ترش باشه , اگر در دسترس نبود از آبغوره استفاده کنید باقالی سبز ۲۰۰ گرم نمک و فلفل و زردچوبه طرز تهیه اول از همه مرغها رو در کره تفت بدید و کنار بزارید , پیازها رو نگینی کنید و تفت بدید سبزیهای خرد شده و سیر له شده رو به پیاز اضافه کنیدو سرخ کنید , گوشت رو اضافه کرده و با مقداری آب بزارید تا بپزه بهتره که باقالی ها رو جداگانه بپزید , ولی اگر از زمان پختشون خبر دارید میتونید در مرحله آخر همراه با رب انار اضافه کنید و بعد از کمی زمان دادن , از غذای تهیه شده خودتون همراه با برنج لذت ببرید ن